Continutul acestei pagini nu se poate copia si e protejata cu drepturi de autor !

PRODUCATOR   MASE   PLASTICE

           Intemeiata cu aproape patruzeci de ani in urma, compania Uniplast-R este unul dintre leaderii de piata din domeniul maselor plastice. Principalele produse realizate sunt sacii, pungile, foliile si sacosele din polietilena si polipropilena, de a caror recuperare si reciclare ne ocupam de asemenea, cu acelasi inalt nivel de profesionalism care ne caracterizeaza.

            Produsele noastre, ca de exemplu sacii rolati din HDPE cu fir de polipropilena sau sacosele si pungile alimentare din HDPE sau LDPE sunt cunoscute pe plan mondial, ele fiind exportate in tari ca Germania, Olanda, Italia, Franta, Belgia sau Rusia.

          Echipamentele utilizate pentru fabricarea acestor produse faimoase sunt de cea mai buna calitate, intrucat noi am achizitionat cele mai noi utilaje, pentru ca in cadrul acestei piete dinamice trebuie sa fim mereu in concordanta cu inovatiile tehnologice care pot optimiza productivitatea intreprinderii noastre. Promptitudinea, profesionalismul si calitatea ireprosabila a muncii prestate de specialistii nostri au construit in timp renumele Uniplast, pana la nivelul la care el este un brand national recunoscut pretutindeni.

          Pentru detalii tehnice sau orice alt tip de informatii, accesati sectiunea de Contact a site-ului nostru. Va asteptam!